Posted on

Gledespiker oslo thai

Gledespiker oslo thai PATTAYA/OSLO (VG NETT) At regjeringen vil straffe nordmenn som kjøper sex i utlandet I Thailand foregår prostitusjon åpenlyst flere steder. (SIDE2:) Bloggeren Annette Haga, eller nettenesta som er hennes bloggnavn, er på ferie i Thailand. Hun kan melde om at det ikke er alle. Deler av turiststrømmen til land som Thailand, er for mange forbundet med sexturisme. Men at norske forretningsreisende kan se ut til å ha. En norsk mann henter Nim (27) hit fra Thailand. Flertallet av de utenlandske prostituerte i Oslo er ikke jenter som kommer hit for å jobbe som.

Thaimarkedet: Opererer isolert fra resten av markedet, er sjelden organisert. Til en hver tid selger rundt 60 kvinner sex i leiligheter i Oslo. Thailandske kvinners situasjon på massasjeinstitutter i Oslo er blitt Dette gjelder også de med prostitusjonserfaring fra Thailand (Tveit. Med tida vil jeg nok kjøpe meg en lydig kone fra Thailand. Det er overrasker ikke lederen ved støttesenteret for prostituerte i Oslo, Pro Sentret.

Fire etasjer med horer - Dagbladet

Thaimarkedet: Opererer isolert fra resten av markedet, er sjelden organisert. Til en hver tid selger rundt 60 kvinner sex i leiligheter i Oslo. Fafo har kartlagt antall prostituerte i Oslo, og har utarbeidet den første statistiske undersøkelsen av prostituerte i Norge. Flest fra Thailand. Med tida vil jeg nok kjøpe meg en lydig kone fra Thailand. Det er overrasker ikke lederen ved støttesenteret for prostituerte i Oslo, Pro Sentret.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail